14 restaurants participen en la 6a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina 

Aquest proper cap de setmana -de l’11 al 13- i el següent -del 18 al 20 d'octubre- tindrà lloc la 6a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina

14 restaurants participen en la 6a edició de les Jornades Gastronòmiques de Vedella Vermella Menorquina 

L'Associació de Cafeteries, Bars i Restaurants de PIME Menorca i l'Associació de Ramaders de Raça Bovina de Menorca s’ajunten un any més per organitzar aquesta cita gastronòmica, de la qual participen 14 establiments, alguns d’ells totalment fidels a l’esdeveniment i d’altres que mantenen la carn de Vermella Menorquina en les seves cartes durant tota la temporada. En concret, s'han sumat aquest any els següents restaurants:

Ciutadella: Jaume II, Pins 46, Café Balear, Pizzeria Roma, Sa Parrilla des Lago

Ferreries: Mesón Rias Baixas

Es Mercadal: Hotel Jeni y Restaurante, Molí d’es Racó, Mesón Can Jaume, Es Tomàtic 

Fornells: Restaurante Don Tomás

Es Migjorn Gran: Lady Hamilton

Maó: El Grill

Sant Lluís: Sa Pedrera des Pujol

Tots els menús es poden consultar al web www.gastronomiamenorca.es Per reservar, s'haurà de contactar directament amb el restaurant triat d'entre els que participen de la iniciativa, i que oferiran carn de la raça autòctona amb el segell de qualitat Vermella menorquina.

La celebració d’aquesta 6ª edició durant el mes d’octubre vol ser un reclam pels visitants que encara arriben a Menorca durant la tardor, i fomentar el turisme gastronòmic entre illes. Però també per animar a la població menorquina a tastar la carn de vaca autòctona i conèixer els establiments de l’illa compromesos amb el producte local i de qualitat.

L'organització d'aquestes jornades compten amb el suport de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i el Consell Insular de Menorca.

  • Publicitat
    Ràdio Far Menorca
  • Publicitat
    El Iris