El departament d’Economia i Serveis Generals destina 15.000 euros a l’Associació de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca

Aquesta aportació és per donar suport a les actuacions de promoció i comercialització

El departament d’Economia i Serveis Generals destina 15.000 euros a l’Associació de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’administració i l’Associació de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca per tal de donar suport a les actuacions de promoció dutes a terme entre dia 16 de novembre de 2023 a 15 de novembre de 2024 amb l’objectiu d’incrementar-ne el coneixement i de millorar la seva promoció i comercialització.

L’Associació de Ramaders de Bestiar Boví de Raça de Menorca és una entitat sense afany de lucre que es constituí el 1998 amb l’objectiu principal de preservar el boví de raça menorquina, una espècie en greu perill d’extinció al territori balear de la que únicament restaven 514 exemplars el 2001. En aquests moments, després de molt esforç i dedicació, aquesta xifra és de 2.604 exemplars.

D’aquesta manera, el departament d’Economia i Serveis Generals concedeix un ajut de caràcter nominatiu de 15.000 euros per fer front a actuacions com la participació en fires, la realització d’esdeveniments gastronòmics (com la VI Jornada Gastronòmica PIME o la IV Ruta de l’hamburguesa de vermella menorquina) i altres esdeveniments, campanyes i material de promoció (com anuncis, patrocinis i campanyes de promoció a mitjans de comunicació). El darrer dia per presentar la justificació serà dia 7 de gener de 2025.

“Aquesta promoció té un impacte econòmic directe sobre l’economia menorquina, i per aquest motiu és l’interès d’aquest departament col·laborar amb aquesta associació per tal de contribuir en el manteniment de la seva activitat i al seu creixement. Les accions que realitza l’Associació cerquen el coneixement de la població, sobretot menorquina, d’aquests aliments i les seves aptituds alimentàries i culinàries”, exposa la consellera Maria Antònia Taltavull.
 

  • Publicitat
    Menorca DocFest
  • Publicitat
    El Iris