La quinzena Mostra de Cuina Menorquina tanca amb èxit rotund i reforça Menorca com a referent gastronòmic

En l'actual edició s'ha aconseguit un elevat grau de satisfacció entre els participants

La quinzena Mostra de Cuina Menorquina tanca amb èxit rotund i reforça Menorca com a referent gastronòmic

La Mostra de Cuina Menorquina ha tancat amb gran èxit la seva quinzena edició, en la qual hi han participat 34 restaurants repartits per tota l’illa. 

José Bosch, president de Restauració Menorca, ha valorat de manera molt positiva els resultats de la Mostra de Cuina Menorquina 2024, i ha afirmat que "estem molt satisfets amb com ha transcorregut aquesta edició. La resposta del públic ha estat excepcional, demostrant que la gastronomia menorquina cada cop desperta més interès, tant en l'àmbit local com entre els visitants. Els restaurants han ofert plats innovadors sense perdre l’essència de la nostra cuina tradicional, elevant així el prestigi de la Mostra." 

Després de recollir els comentaris dels establiments participants, les enquestes han reflectit un alt grau de satisfacció. A més, la majoria dels restaurants ja han confirmat la seva voluntat de repetir en pròximes edicions. 

Bosch també ha destacat que "aquesta Mostra continua essent un gran impuls per a la gastronomia local i per promocionar Menorca com a destinació turística durant tot l’any. Hem demostrat que la nostra riquesa culinària pot competir amb qualsevol altra destinació gastronòmica i seguirem treballant per mantenir aquest alt nivell i continuar promocionant la nostra cuina tant dins com fora de l'illa". A més, ha afegit que "agraïm profundament l'esforç dels restaurants participants, ja que són el cor d’aquest esdeveniment". 

Des de l'organització també es vol agrair l'esforç realitzat per tots els patrocinadors i col·laboradors, "volem donar les gràcies als nostres patrocinadors i col·laboradors, perquè sense ells seria impossible dur a terme una cita que ja s'ha convertit en un referent dins el calendari gastronòmic balear".

Patrocinadors i col·laboradors

La Mostra de Cuina Menorquina, organitzada per Restauració Menorca, CAEB i AgenciaCom, compta amb el patrocini principal de San Miguel, i Destilerías Xoriguer, Hauser&Wirth i la Fundació Foment de Turisme de Menorca com a patrocinadors. A més, també té la col·laboració de l'Ajuntament de Ciutadella, l'Ajuntament de Maó, Cantina, Sa Cooperativa del camp de Menorca, Fira Arrels, Made in Menorca, European Region of Gastronomy - Menorca Awarded 2022, Ashome, Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, Fra Roger, Ascaib, Elitechip, Cómete Menorca, Foodies on Menorca, Menorca Es Diari, Menorca al Dia i Cadena SER Radio Menorca.

  • Publicitat
    Ràdio Far Menorca
  • Publicitat
    El Iris