Un restaurant de Mallorca crea un plat per destinar tots els fons a l'Associació Espanyola Contra el Càncer

'Plat de l'esperança' és el plat més solidari de Mallorca ja que tot allò recaptat amb el mateix, es destinarà a un projecte hospitalari al costat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Un restaurant de Mallorca crea un plat per destinar tots els fons a l'Associació Espanyola Contra el Càncer

 Liu’s Hot Pot, una de les cadenes de hot pot més grans del món, ha inaugurat oficialment el seu nou restaurant a Palma, oferint als mallorquins i turistes una autèntica immersió a la cuina tradicional xinesa. Aquest establiment, part d'una xarxa global que compta amb més de 1.300 locals a tot el món, promet portar l'art del hot pot a un altre nivell a l'illa.

El restaurant es presenta com un espai modern i ampli, les obres de condicionament del qual van començar el març passat. Amb un equip de 15 empleats, compost per deu a la cuina i cinc al servei de sala, el restaurant combina talents de nacionalitat xinesa, filipina i espanyola, tots treballant junts per oferir una experiència gastronòmica excepcional.

Durant l'acte d'inauguració, el propietari del restaurant, Tony Wang, va donar la benvinguda a un centenar d'assistents entre els quals hi havia l'alcalde de Palma, Jaime Martínez, i el president de l'Associació d'Empresaris Xinesos a les Illes Balears, Fang Ji.

En el discurs, Wang va expressar que l'objectiu de Liu's Hot Pot és oferir una experiència autèntica de la gastronomia xinesa, però també contribuir al benestar social a través del seu compromís amb diverses causes solidàries. En aquest sentit, va anunciar la creació del 'Plat de l'Esperança', una iniciativa en col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), en què tot allò recaptat per aquest plat es destinarà a un projecte d'humanització en un hospital de Mallorca.

La inauguració va comptar amb moments molt especials, entre ells, la tradicional cerimònia del tall de cinta que va donar pas a dos espectacles de la cultura xinesa. El primer va ser protagonitzat per un artista de Bian Lian (canvi de màscares), que va sorprendre els presents en moure's entre les taules i canviar de màscares de manera inesperada. Després, una impressionant Dansa del Lleó, executada per quatre joves xinesos que controlaven una criatura adornada amb pelatge vermell i detalls daurats, va atreure l'atenció de tots els presents, amb l'objectiu d'atreure la bona fortuna al nou local.

Entre els convidats també hi havia figures clau de l'àmbit cultural i social de la ciutat, com ara el tinent d'alcalde de Cultura, Javier Bonet, i la regidora de Participació Ciutadana, Lourdes Roca. Tots dos van destacar la importància de l'obertura de Liu's Hot Pot per enriquir l'oferta gastronòmica i cultural de Palma.

El restaurant es troba al Carrer d´Arxiduc Lluís Salvador, 5, Nord, de Palma.

Sobre Liu's Hot Pot


Fundada l'any 2000 a Chongqing, Xina, Liu's Hot Pot ha passat de ser un petit restaurant a convertir-se en una de les cadenes més importants de hot pot al món. Amb més de 1.300 restaurants a nombrosos països, la seva missió és oferir una experiència autèntica basada en la tradició xinesa i un servei de qualitat.

  • Publicitat
    El Iris